Vad händer med bensinpriset?

Bensinpriset bara stiger och stiger. I dagsläget är det en bit över 14kr per liter och om man får tro alla analytiker så kan bensin/dieselpriset nå runt 18kr litern redan år 2013.

Kriget i libyen är en i dagsläget osäkerhetsfaktor, då oljeproduktionen väntas ligga nere minst ett halvår och nya osäkerhetsfaktorer i världen känns som något man får vänja sig vid.

Med detta sagt vill jag bara påpeka att DU bör alla välja en bränslesnål bil för det betyder att det i längden blir den billigaste bilen att köra (och miljövänligaste bilen)

2 kommentarer till Vad händer med bensinpriset?

  • Magnus skriver:

    Helt sjukt vad bensinen har blivit dyr, tycker någonstans att regeringen borde gå in och lätta på skatten på bensin. Har snart inte råd att ta mig till jobbet. OBS finns ej kommunala medel att åka med

  • Kalle skriver:

    Ja precis lätta på skatten! den är väl 10 kr, så egentligen kostar bensinen bara 4 kr litern, skit lite ju!!! Strunta i att reparera onödiga vägar med asfalt!!! har sett vägar som det inte varit några skavanker på som dom lägger ny asfalt på. HELT RUBBAT!! Om hela svenska folket skulle få rösta, antingen grov sänkning av bensinskatten i stället för reparation av 101 vägar. eller de som är nu.. undrar vad folket väljer… hmmm.

Lämna gärna en kommentar

*

Billigaste Bil